Bogcafeen på Kragelund Plejecenter

Hvis du mangler hyggelæsning til de lange, mørke vinteraftener, så er der mulighed for at finde rigtig gode bøger i Kragelund Bogcafé. Bogcafeen er et tilbud til alle Kragelund borgere, og er en bog-bytte-café. Det er ikke nødvendigt at have bøger med for at benytte tilbuddet.

Tag de bøger, du har lyst til at læse. Bøgerne er gratis, men det er muligt at give et lille beløb for dem – se nederst på siden. Du kan beholde dem, hvis du vil, men kan også levere dem tilbage.

Cafeen modtager gerne gode bøger. De kan afleveres i kassen på bordet til højre for døren. Store mængder af gamle bøger modtages ikke. Det samme gælder blade og magasiner.

Åbningstider: Hele dagen. I den mørke tid vil døren være låst når mørket falder på, men du kan bruge klokken til at blive lukket ind. Der opfordres dog til at besøgene foregår i de lyse timer.

Hvis skiltet udenfor bogcafeens rum viser OPTAGET – bliver rummet benyttet af Plejecentrets personale og der er derfor ikke adgang

Kontaktpersoner til Bogcafeen:

Margit Jensen 2945 2638 – Inger Uhrenholt 2963 56 81 – Rita Østergaard 2688 4078

FRIVILLIGE BIDRAG

Du kan støtte Plejehjemmets Venneforening med et bidrag på MobilePay 2347 3913 eller lægge et kontant beløb i boksen på bordet. Pengene bliver anvendt til glæde for hjemmets beboere.