Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: quantifier does not follow a repeatable item at offset 1 in /var/www/kragelund8600.dk/public_html/wp-includes/class-wp.php on line 234
5 Ruter omkring Kragelund – Kragelund og Frederiksdal

5 Ruter omkring Kragelund

Alle ruter stater ved Brugsen i Kragelund og er egnede til både en gåtur eller på cykel. Ruternes længe er angivet efter beskrivelsen af ruten.

By ruten
Kort tur rundt i den nordlige del af Kragelund by (1,5 km.).

Skov rute 1
Ruten går af Kragelund Møllevej mod syd ind i skoven. I Skoven kommer man gennem et bakket område og forskellige udsigter. Ruten går tilbage til Kragelund af Engesvangvej (ca. 4 km.).

Skov rute 2
Ruten går ud af Frederiksdalvej forbi skolen og til venstre ind i skoven efter sportspladsen. Følg stierne mod vest til Malmhøjvej. Her går ruten nordpå til nr. 6. Her går man til højre rundt om ejendommen og følger markvejen mod øst til Frederiksdalvej. På Frederiksdalvej går man ca. 100 meter mod nord og til højre af markvejen. Denne følger man rundt til højre efter ca. ½ km. og ruten går nu tilbage til Kragelund (ca. 5 km.).

Vandskov rute
Ruten går af Sinding Hedevej og lige før man kommer ud af Kragelund kommer en markvej mod nord. Denne deler sig efter ca. 600 meter og man følger vejen til højre. For enden af vejen kommer man ind i Vandskoven, hvor et lille spor fører op til en sø. Den sidste del af turen kan ikke anbefales, hvis der er kommet nedbør inden for de sidste dage, da vejen bliver pløret. Eller vend om og hvor vejen deler sig gå til højre og følg ruten mod Kragelund. Der kommer flere delinger af vejene ind mod Kragelund, men de ender alle inde i byen (ca. 4,5 km.)

Bøllingsø ruten
Ruten går af Kragelund Møllevej, Kragelund Svinget, Engevangvej mod syd til skoven. I skoven kommer en sti til højre, som følges. For enden af stien krydser man en markvej og forsætter mod syd af Hærvejen. Man kommer forbi en testplads med toilet m.v. Herfra følger man Skeldalvej mod vest til Bøllingsø. Ved Bøllingsø kommer man til Bøllingsøgårdvej, som går mod nord. Denne følger søen ca. 1 km. Før den slår et skarp sving til højre. Følg vejen tilbage til asfaltvejen (Engesvangvej) og gå til højre tilbage til Kragelund.

5 Ruter Omkring Kragelund – Kort
5 Ruter Omkring Kragelund – Beskrivelse